Bewerken
Laat ons uw project maken; van paneel tot perfectie. Van complexe projecten tot eenvoudige afwerkingsdetails, onze diensten omvatten voorbereiden voor en het verlijmen van panelen, standaard en op maat gemaakte 3D-vormen, detaillering van randen, etsen en custom CNC snijden.
Randdetail en -afwerking
Maak gebruik van ontscherpte of afgeschuinde randen, of zet zelfs een radius op het paneel. Zoek de ideale afwerking voor uw randen, met inbegrip van gezandstraalde, vlam-gepolijste, of solvente rand.
Standaard en op maat vormgeven
Gevormde harspanelen zijn perfect geschikt als decoratieve coating voor muren, plafonds en podia; of als sculpturaal element in een ruimte. 3form biedt een een ruim aantal standaard complexcurves evenals volledig op maat gemaakte oplossingen.
Platte en schuine naden
Kies uit tand-en-groef, gegolfde, verstek of keg verbindingen. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de beste verbinding voor uw toepassing en materiaalkeuze.
Etsen
Ets letters of een logo in het oppervlak van uw materiaal om het gebruiksgemak van signage te combineren met de heldere kleuren van onze harspanelen om een memorabele indruk te maken. CNC-etsen en zandstralen creëeren een prachtige frosted look.
Aan de slag
Neem contact op met een vertegenwoordiger en begin uw project.