Verlichting
Ons team van verlichtingsexperts heeft jarenlange ervaring in het werken met doorzichtige harspanelen om opvallende verlichtingsfuncties te creëren. Onze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke uitdagingen van de verlichtende 3form materialen. Praat eerst met ons voordat u uw installatie gaat verlichten - wij kunnen voor u tijd, problemen en geld besparen.
Verlichtingscomponenten
Verschillende toepassingen vereisen verschillende verlichtingshardware voor een optimale prestatie. 3form biedt een aantal gepatenteerde verlichtingscomponenten met inbegrip van de LT Series, MP Series, HP Series en de XP Series LED's; alsmede T4 fluorescentielampen.
Verlichtingstechnieken
Verlichting van achteren of verlichting van voren, verlichting op de rand en zelfs strijkverlichting - onze verlichtingsexperts doorgronden de optimale verlichtingstechnieken voor het materiaal, dikte, afwerking, interlayers en toepassingsvoorwaarden.
Verlichtingstoepassingen
Sluit het giswerk bij het specificeren van verlichting uit, met een verscheidenheid aan kant en klare Ready to Go-oplossingen die inclusief de juiste verlichting aangeboden worden.
Aan de slag
Introduceer uw lichtontwerpproject door hieronder contact op te nemen met een verkoopvertegenwoordiger.