Kies je kleur
Kies je kleur
250 kleuren. Eén systeem. 3form biedt het uitgebreidste assortiment transparante kleuren voor designtoepassingen. Dez volgende kleuren kunnen in een van de materialen van 3form worden gebruikt: Varia Ecoresin, Chroma, Struttura, Glass en Koda XT.
Materialen
Montage-opties
Montage-opties
Vormen kunnen op twee manieren worden opgehangen. Variable Socket (zie afbeelding) is een klein kabelsysteem dat ontwerpers kunnen gebruiken om montagestukken in elke willekeurige richting onder een hoek van +/- 30 graden van de plafondoplossing te verankeren.

Variable Standoff is een stevige bevestiging die loodrecht op het plafond is gemonteerd.
Hardware
Vergaderruimte decoreren met Shapes-hardware
Beschrijving:
Drie dimensies, één grenzeloze verbeelding. Hoekig of afgerond, heldere of zachte kleuren. De ronde, golvende lijnen van de Shapes-productlijnen geven de ruimte een verrassend elegante uitstraling.
Hier afgebeeld:
Product:
Varia Ecoresin
Stijl:
nectar
Hardware:
Shapes
Begin met deze Ready to Go-oplossing:
Ready to Go-oplossingen zijn voorverpakte opties om eenvoudig te definiëren afscheidingen, deuren en tafels te maken. Materiaal, bewerken, hardware en CAD-tekeningen zijn in het pakket inbegrepen. De bovenstaande afbeelding is mogelijk geen afspiegeling van een standaard Ready to Go-oplossing. Deze is mogelijk aangepast.
Plafondoplossingen | 400.17